Ocab logotype

Kom och jobba med oss!

Vi har fokus på

 • Digitalisering

  Vi ligger i framkant i branschen och letar alltid nya vägar för att ständigt bli bättre. Vi utvecklar våra egna digitala arbetsverktyg, erbjuder den senaste tekniken och har ett stort fokus på att leverera de bästa lösningarna till våra kunder.

 • Hållbarhet

  På Ocab erbjuder vi trygga och säkra arbetsplatser i arbetsmiljö som inspirerar till goda samarbeten, hög effektivitet och kvalitet i vårt arbete. Vi arbetar med ständiga förbättringar och jobbar för en hållbar utveckling inom ekonomi, miljö och samhälle

 • Medarbetaren

  Hos Ocab ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas och ta ansvar. Vi ser din potential och erbjuder flera olika karriärvägar. Att vi dessutom finns i hela landet gör det möjlighet att utvecklas med oss, oavsett vart du vill på din resa.

Det bästa med att jobba på Ocab

 • Det är den stora variationen och att vi verkligen hjälper människor – att vi sedan är ett så otroligt härligt gäng på mitt kontor gör ju inte saken sämre!

  Cecilia

  Arbetsledare sanering

 • Vi har en härlig sammanhållning som gör att det blir kul att gå till jobbet! Och att man utmanar sig själv i många lägen och därmed lär sig nya saker.

  Louise

  Saneringstekniker, rivning

 • Vi är inte bara saneringstekniker, rätt som det är stöttar vi en förtvivlad kund eller blir uppfinnare för att kunna lösa ett problem på skadeplatsen. Det går inte att undgå att bli lösningsfokuserad inom detta yrke.

  Majken

  Saneringstekniker

 • Jag sporras av att känna att jag kan få hjälpa folk som har skador. Det är kul att få följa från att det precis blivit en skada och allt är kaos, till att allt återställs.

  Andreas

  Fukttekniker

 • Jag gillar variationen i mitt arbete, att vi jobbar med ett brett område där vi kan erbjuda många olika tjänster och att få hjälpa andra människor och göra skillnad. Det bästa är även mina fantastiska kollegor som gör det så mycket roligare att gå till jobbet.

  Emilia

  Teamledare, Sanering

 • Utvecklingsmöjligheterna i Ocab är väldigt bra, jag själv är ett bevis på detta. Jag tycker mitt arbete är superrolig och utvecklande och jag har haft samma känsla under de 14 åren som jag har jobbat här.

  Fredrik

  Platschef